Skip to content

Esti Füred

szeptember 8, 2013

Ezer meg egy éve történt, hogy frissítettem e csodás fotóblogot (ugyebár elsősorban a Facebook-os oldalt használom), de most úgy éreztem eljött az idő. Induljon is a móka:

Mi sem lehetett szebb zárása ennek a szuper nyárnak, mint egy kellemes este Balatonfüreden. Otthonülősnek indult a dolog, de kaptam egy üzenetet, miszerint egy nagyon jó barátom zenélni fog egy három fős formációval a Halászkert étteremben. Egy telefon, gyors zuhany, még gyorsabb felöltözés majd Martin cimborámmal magunk mögött hagytuk Veszprémet – persze előtte megetettem a kocsit, kicsit szomjas volt már. Természetesen indulás előtt gyorsan felkaptam a fényképezőgépem is. Meglehetősen puritán szettel keltem útra; ismételten csak az 50mm-es objektív tartott velem, minden más kiegészítő otthon maradt.

Füred felé menet – egy megálló után – újabb személlyel bővült a kocsi társasága, Laura is csatlakozott hozzánk (a két nevén nevezett személy színesíti a lentebb látható képek egy részét).

Miután leértünk, egyből az étterem felé vettük az irányt, ahol találkoztunk a tehetséges zenész társulattal. Ezután következett a szokásos procedúra – leültünk, ettünk, ittunk, beszélgettünk. A koncert vége után – este 10 magasságában – elsétáltunk még a Tagore sétány felé. Itt kezdtem el igazán kattintgatni a fényképezőgéppel, ami folyamatosan magas ISO-n volt túráztatva, lévén, hogy elég sötét volt – de mit várjon az ember késő este, nemde? 🙂

Miután “kisétáltuk” magunkat, elindultunk vissza a kocsihoz, de feltartottak minket – belefutottunk egy lánybúcsúba. A kedves társasággal egy kis beszélgetés után üzletet kötöttünk; megvettük az ara szívének egy apró és utolsó darabját. Puszi-puszi, majd elindultunk haza.

Ahogy lenni szokott, jönnek a képek. Köszönöm, hogy benéztél 🙂

u.i.: sok boldogságot a párnak! Remélem a lányok kipihenték a tegnapi bulit:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Reklámok

From → Bejegyzések

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: